Katalog stron

Adres:
Przeźmierowo, Rynkowa 87, Wielkopolskie, Polska 62-081
Opis strony:

Zachęcamy do skorzystania z oferty burgerowni Diwalko Burger z Przeźmierowa koło Poznania. Wszystkie dania przygotowywane są z niezwykłą starannością. Do burgerów wykorzystywane są dokładnie wyselekcjonowane składniki. Zarówno wołowina, jak i bułki pochodzą od najlepszych dostawców. Mięso dostarczane jest przez sprawdzonych polskich hodowców bydła ras mięsnych. Bułki natomiast są wypiekane przez małą rodzinną piekarnię.

Menu Diwalko Burger wyróżnia się sezonowością. Burgery przygotowywane są w oparciu o sezonowe owoce i warzywa. Wszystkie półprodukty, w tym sosy, są tworzone przez Diwalko Burger, zgodnie z autorskimi recepturami. Składniki dobierane są w taki sposób, aby maksymalnie wydobywały smak mięsa.

Dogodna lokalizacja powoduje, że Diwalko Burger jest doskonałą propozycją nie tylko dla mieszkańców, ale także pracowników licznych firm, jakie znajdują się w okolicach Przeźmierowa.

Informacje kontaktowe
Telefon: 662554300