Katalog stron

Adres:
Poznań, Perzycka 102c, Wielkopolskie, Polska 60-182
Opis strony:

Firma Technology to pionier w zakresie tworzenia oraz dostarczania niezawodnego, intuicyjnego oprogramowania webowego, które usprawnia codzienną pracę w przedsiębiorstwach. Wśród flagowych produktów Technology dostępne są następujące aplikacje IT: system urlopowy, ewidencja i kontrola czasu pracy, delegacje, system zakupowy czy system elektronicznego obiegu dokumentów (workflow). Technology zapewnia także integrację z innymi systemami aplikacji zewnętrznych. Firma tworzy również oprogramowania na indywidualne zamówienie. Współpraca z Technology to dla firm, zwłaszcza dużych, szansa na wdrożenie wyspecjalizowanych rozwiązań, a także możliwość skorzystania z profesjonalnej opieki serwisowej. Motto Technology brzmi: “czas to pieniądz”, dlatego produkty zawsze są dostarczane w ustalonym terminie, budżecie i zakresie.

Informacje kontaktowe